СИТИ КЛИНИК МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР БРЕГАЛНИЦА

Сити Клиник МЦ Брегалница е едно от модерните и най-добре оборудвани лечебни заведения за извънболнична помощ във Варна и България. Ние предлагаме висококачествена медицинска грижа и комплексен диагностичен подход. Имаме договор с НЗОК, с фондове за доброволно здравно осигуряване и сме предпочитан партньор поради комплексната ни грижа за пациентите и разнообразието на предлаганите услуги.Годишно в него се изследват и лекуват близо 90 000 пациенти от Североизточна България.

В Сити Клиник Варна работят близо 50 лекари-специалисти от почти всички медицински специалности. Секторът по образна диагностика е оборудван с дигитален рентген, единственият в Североизточна България дигитален мамограф, модерни ехографи, 64-срезов скенер/компютърен томограф и ядрено-магнитен резонанс 1.5 Тесла. Изследванията от тях се разчитат от едни от най-добрите рентгенолози у нас. Центърът приема в работните дни от 7.30 до 19 часа.

Сред високоспециализираните изследвания, които се провеждат в Сити Клиник Варна са специализирани ехографии, иригография, ангиография, виртуална колоноскопия, ЕМГ, ехокардиография, Доплер на артерии на врата и съдове на главата. Провеждат се също изследвания по остеометрия и спирометрия.

Лечението със зъбни импланти, независимо от избрания протокол - с незабавно или отложено натоварване е сигурен и доказан начин за протезиране при загубени зъби. Базалните импланти са доказали своята ефективност при пълните възстановявания на цели челюсти. За разлика от класическите зъбни импланти, те са оптизимизирани за незабавно натоварване и техните изисквания към костния обем са много по-малки.

Начало | Сърдечно-Съдов Център | Онкологичен Център | Варна | Бургас