• Албена Иванова е новият ни Мениджър за работа с Пациентите

  В стремежа си да бъде в постоянен диалог с пациентите и да предоставя все по-качествена медицинска грижа Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна откри позиция за Мениджър Работа с пациенти. Албена Иванова ще разглежда лично всички въпроси и казуси, свързани с обслужването на пациентите.

  15.02.2017
  +
 • Д-р Вълков стана част от екипа "Образна диагностика"

  Опитният рентгенолог д-р Валентин Вълков се присъедини към екипа на сектор "Образна диагностика" в Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна.

  31.01.2017
  +
 • Лабораторни резултати вече се дават на регистратура

  Резултатите от лабораторията на Сити Клиник Варна вече се получават от регистратура. Новата процедура е с цел пестене време на пациентите.

  16.01.2017
  +
 • Д-р Манастирска стана Лекар на годината

  Д-р Таня Манастирска е Лекар на годината на Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна. Управителят на медицинския център д-р Венелина Милева връчи отличието на уважаваната гастроентероложка и поздрави един от емблематичните лекари на екипа ни.

  22.12.2016
  +
 • Д-р Георги Янков вече преглежда в Сити Клиник Варна

  Гастроентерологът д-р Георги Янков започна прием на пациенти в Сити Клиник Варна. Той има опит в диагностиката и лечението на онкологични заболявания на гастро-интестиналния тракт и защитени сертификати в ехографията на коремни органи.

  11.11.2016
  +