• Лабораторни резултати вече се дават на регистратура

  Резултатите от лабораторията на Сити Клиник Варна вече се получават от регистратура. Новата процедура е с цел пестене време на пациентите.

  16.01.2017
  +
 • Д-р Манастирска стана Лекар на годината

  Д-р Таня Манастирска е Лекар на годината на Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна. Управителят на медицинския център д-р Венелина Милева връчи отличието на уважаваната гастроентероложка и поздрави един от емблематичните лекари на екипа ни.

  22.12.2016
  +
 • Д-р Георги Янков вече преглежда в Сити Клиник Варна

  Гастроентерологът д-р Георги Янков започна прием на пациенти в Сити Клиник Варна. Той има опит в диагностиката и лечението на онкологични заболявания на гастро-интестиналния тракт и защитени сертификати в ехографията на коремни органи.

  11.11.2016
  +
 • Лечението на депресията навреме скъсява страданието на пациента

  Психиатърът и психотерапевт д-р Райна Мандова очертава проблема с депресията, която зачестява през есента, пред Petel.bg. Най-важното за всяко заболяване е да се постави навременна диагноза и ако се налага, да се започне колкото може по-рано лечение, защото това скъсява времето на боледуване и страданието, причинено от симптомите.

  03.11.2016
  +
 • Безплатни прегледи за камъни в бъбреците през ноември

  През ноември 2016 Сити Клиник Варна започва безплатни прегледи за камъни в бъбреците. Специалистът-уролог д-р Георги Панайотов ще приема пациенти с бъбречно-каменна болест или съмнения за нея само с предварително записване на час на телефони 0700 33 900 или 0892 202 080. Лекарят е с опит в диагностиката и лечението на камъни в бъбреците и уретрата и с богата практика в разбиването на камъни чрез екстракорпорална литотрипсия.

  26.10.2016
  +